Over ons

Even voorstellen

Het gezicht achter Bijstudies, dat ben ik: Laura Reuvers. Ik ben een bevoegd leerkracht en heb ervaring in zowel het basis- als het (speciaal) voortgezet onderwijs. Ik geef al ruim 10 jaar bijles en heb hierdoor de nodige ervaring om jou verder te helpen. Op dit moment ben ik ook bezig met mijn Master Onderwijswetenschappen, waardoor ik inzicht heb in verschillende coachingstechnieken en up-to-date ben met de huidige didactiek in het onderwijs. Ik heb een passie voor het onderwijs en ik vind het ontzettend leuk om anderen te helpen met het bereiken van hun doelen. Dit kan met een specifiek vak zijn, maar denk hierbij ook aan plannen! Kijk op de aanbod pagina voor meer informatie.

Bijles Nijmegen

De beloften

Hieronder vindt u de beloften die bijstudies na wil komen tijdens de bijlessen.

Tijdens de introductieles wordt met de leerling/student het doel van de bijles SMART geformuleerd. Samen wordt gewerkt om het doel te behalen. Door deze doelgerichte aanpak is er een hoge succes rate en leert de student/leerling naast het vak ook nog eens te plannen!

Iedere leerling leert anders. De ene leerling is meer visueel ingesteld en de andere auditief. Tijdens de introductieles wordt bekeken hoe jij het best leert, zodat de rest van de bijlessen gebruik wordt gemaakt van werkvormen die bij jou passen.

Je krijgt bijles van een bevoegd leerkracht die jou op veel vlakken kan helpen om jouw doel te bereiken.

Het kan zijn dat je bijles of huiswerkbegeleiding wil voor een langere periode. Het is belangrijk dat de begeleiding bij je aan blijft sluiten. Omdat er bij Bijstudies wordt gewerkt met een leerplan, is je traject altijd passend bij jouw leerbehoeftes!

Je hoeft nergens naartoe om bijles te krijgen, de bijles kan namelijk bij jouw thuis plaats vinden. Vind je dat niet prettig? Geen probleem, dan kunnen we op locatie in Nijmegen afspreken voor jouw bijles.

Begin vandaag met bijstudies

Neem contact op met ons en we maken zo snel mogelijk een afspraak

  • +31 6 25 44 27 63

Reviews

Hieronder vindt u de reviews van vorige leerlingen/studenten:

Laura van Bijstudies legt alles heel goed en duidelijk uit. Daarnaast heeft ze ook veel geduld. Je kunt zelf bepalen wat je wil behandelen en hoe vaak ze langs komt. Ze neemt zelf oefenstof mee als dat nodig is.

Tijs van Kalkeren